13 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
11-9-2021 12:19:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima ervaring, vind een auto kopen altijd spannend, kleine 4 weken geleden mijn mooie hot mustard ingeruild voor een jongere versie, fijne auto, goede aankoop ervaring. Paul is perfectionist en dat vertaald zich terug in de aankoop. Wie weet tot de volgende Fiësta......
7-7-2021 22:33:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer vriendelijk geholpen en de verkoper wist wat hij in huis had staan tot op de dag van vandaag geniet ik nog steeds van mijn fiesta st200
4-6-2021 22:16:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 13mei bij Paul een ford kuga gekocht perfect geholpen alles goed geregeld
4-3-2021 20:50:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Snel en vlot contact. Geen gladde verkooppraatjes, maar een autoliefhebber die graag handeld. Fijne verkoop gehad van de auto. Paul regelde alles prima. Wie weet komen we weer kijken voor een volgende auto!
29-1-2021 19:19:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs bij Paul een Ford Fiësta St aangeschaft. Vooraf al een prettig contact via de mail gehad, en had meteen een goed gevoel bij binnenkomst. Ondanks ze druk met verhuizen waren. Zoals hieronder al beschreven staat is Paul zelf een autoliefhebber en geen louche verkoper. De ST was in een zeer nette staat zoals beschreven en de deal was snel gesloten.
25-1-2021 22:15:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij paul een fiat punto gekocht. Sochtends stond de auto online en savonds was er al tijd voor een proefrit. Suer services en klant vriendelijkheid. Helaas na aankoop bleek de turbo kapot te zijn. Zonder enige moeite kwam paul gelijk met een oplossing en is het super klantvriendelijk en professioneel afgehandeld. Bij dit bedrijf bent u geen nummertje maar echt een klant! Nogmaals ik ben zeer te spreken over ps car company en zou er zeker weer een auto kopen.
10-1-2021 11:43:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
31-12-2020 een mooie BWM 530 bij Paul gekocht. Voortraject ging snel en soepel. Er was direct een wederzijdse klik en er werd gekocht en ingekocht op basis van vertrouwen. Ook bij problemen loopt Paul niet weg en wordt direct opgelost. Bedankt voor goede service dit kom je niet vaak meer tegen.
30-12-2020 12:23:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs hebben wij onze youngtimer Bmw 525 bij Paul gevonden... wij kunnen u PS car Company van harte aanbevelen ... we hebben nauwkeurig onderzoek gedaan naar de beste partij in deze.. deskundigheid, betrouwbaarheid en service staan bij Paul hoog in het vaandel..
28-11-2020 16:44:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken kwamen wij uit bij Paul met zijn passie voor mooie auto’s het voelde goed en kwaliteit prijsverhouding gaf de doorslag. Wij zijn zeer tevreden over alles en blij met onze auto en de prima afhandeling ervan .
8-10-2020 16:16:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heb vandaag een auto gekocht hier bij Paul. wilde eigenlijk even wachten met mijn review en auto eerst uittesten enz. Maar moet even kwijt dat dit een hele goeie vent is met veel passie voor zijn werk. Reageerde snel, kwam afspraken na en was eerlijk. Tot zover nog tevreden met de auto. Tijd moet natuurlijk overheen gaan om de auto te beoordelen maar hier kom ik dan op terug. Bedankt Paul en ga zo verder.
30-9-2020 17:20:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Makkelijk bereikbaar, d.w.z. snelle en correcte communicatie. Afspreken voor een proefrit kon zonder problemen op een voor ons geschikt tijdstip. Een lekker nuchtere en eerlijke verkoper die een uitstekende service biedt. Hierdoor was de aankoop van onze auto een prettige ervaring.
4-9-2020 10:29:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbare verkoper, mooie auto's :)
16-8-2020 00:00:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende service! Eerlijk en oprecht. Geen gladde verkooptechnieken, what you see is what you get! Paul is een echte autoliefhebber die aanvoelt wat klanten zoeken.