20 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
7-3-2022 20:49:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen door Paul! Alle tijd gekregen voor een proefrit en het bekijken van de auto. Meer dan blij m’n Twingo RS!
25-1-2022 16:28:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima service door Paul. Heel blij met de aanschaf van onze auto, niet het model wat je zou verwachten bij hem, een Dacia Dokker Camper. Maar prima geholpen en een kleine reparatie achteraf netjes vergoed.
19-12-2021 17:26:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na het zoeken op internet een zeer mooie uit Duitsland geïmporteerde Ford Puma full options gevonden bij Paul tegen een eerlijke prijs. Zeer snel een afspraak ingepland waar ik prettig werd ontvangen door deze auto liefhebber. Met de onderhandelingen waren wij er snel uit mede door een realistisch inruil bod en de staat waarin de Ford Puma werd aangetroffen. Een bedrijf wat zeker een aanbeveling verdiend.
29-10-2021 12:17:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Paul een mooie Ford Focus ST gekocht. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Iedere dag stap ik met een brede glimlach de auto in. De Service die Paul biedt is uitstekend. Is goed en snel bereikbaar voor vragen. Daarnaast kan je snel terecht voor een proefrit. Ook het afhandelen van de auto verloopt gesmeerd.
25-10-2021 16:31:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie Ford Kuga gekocht nadat mijn oude te water was gegaan! Goede service, toen ik belde om te komen kijken en Paul in Londen was, zijn zijn ouders naar de zaak gekomen zodat ik toch vast kon komen kijken.
21-10-2021 12:47:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super ondersteuning en snelle afhandeling bij het importeren van een top auto uit Duitsland. Ben niet alleen super tevreden met mijn mooie Audi, maar zeker ook met Paul die alles perfect geregeld heeft.
30-9-2021 15:22:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed contact met Paul gehad , netjes geholpen en goede service ! Beveel iedereen aan hier een auto aan te schaffen !
11-9-2021 12:19:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima ervaring, vind een auto kopen altijd spannend, kleine 4 weken geleden mijn mooie hot mustard ingeruild voor een jongere versie, fijne auto, goede aankoop ervaring. Paul is perfectionist en dat vertaald zich terug in de aankoop. Wie weet tot de volgende Fiësta......
7-7-2021 22:33:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer vriendelijk geholpen en de verkoper wist wat hij in huis had staan tot op de dag van vandaag geniet ik nog steeds van mijn fiesta st200
4-6-2021 22:16:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 13mei bij Paul een ford kuga gekocht perfect geholpen alles goed geregeld
4-3-2021 20:50:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Snel en vlot contact. Geen gladde verkooppraatjes, maar een autoliefhebber die graag handeld. Fijne verkoop gehad van de auto. Paul regelde alles prima. Wie weet komen we weer kijken voor een volgende auto!
29-1-2021 19:19:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs bij Paul een Ford Fiësta St aangeschaft. Vooraf al een prettig contact via de mail gehad, en had meteen een goed gevoel bij binnenkomst. Ondanks ze druk met verhuizen waren. Zoals hieronder al beschreven staat is Paul zelf een autoliefhebber en geen louche verkoper. De ST was in een zeer nette staat zoals beschreven en de deal was snel gesloten.
25-1-2021 22:15:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij paul een fiat punto gekocht. Sochtends stond de auto online en savonds was er al tijd voor een proefrit. Suer services en klant vriendelijkheid. Helaas na aankoop bleek de turbo kapot te zijn. Zonder enige moeite kwam paul gelijk met een oplossing en is het super klantvriendelijk en professioneel afgehandeld. Bij dit bedrijf bent u geen nummertje maar echt een klant! Nogmaals ik ben zeer te spreken over ps car company en zou er zeker weer een auto kopen.
10-1-2021 11:43:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
31-12-2020 een mooie BWM 530 bij Paul gekocht. Voortraject ging snel en soepel. Er was direct een wederzijdse klik en er werd gekocht en ingekocht op basis van vertrouwen. Ook bij problemen loopt Paul niet weg en wordt direct opgelost. Bedankt voor goede service dit kom je niet vaak meer tegen.
30-12-2020 12:23:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs hebben wij onze youngtimer Bmw 525 bij Paul gevonden... wij kunnen u PS car Company van harte aanbevelen ... we hebben nauwkeurig onderzoek gedaan naar de beste partij in deze.. deskundigheid, betrouwbaarheid en service staan bij Paul hoog in het vaandel..
28-11-2020 16:44:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken kwamen wij uit bij Paul met zijn passie voor mooie auto’s het voelde goed en kwaliteit prijsverhouding gaf de doorslag. Wij zijn zeer tevreden over alles en blij met onze auto en de prima afhandeling ervan .
8-10-2020 16:16:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heb vandaag een auto gekocht hier bij Paul. wilde eigenlijk even wachten met mijn review en auto eerst uittesten enz. Maar moet even kwijt dat dit een hele goeie vent is met veel passie voor zijn werk. Reageerde snel, kwam afspraken na en was eerlijk. Tot zover nog tevreden met de auto. Tijd moet natuurlijk overheen gaan om de auto te beoordelen maar hier kom ik dan op terug. Bedankt Paul en ga zo verder.
30-9-2020 17:20:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Makkelijk bereikbaar, d.w.z. snelle en correcte communicatie. Afspreken voor een proefrit kon zonder problemen op een voor ons geschikt tijdstip. Een lekker nuchtere en eerlijke verkoper die een uitstekende service biedt. Hierdoor was de aankoop van onze auto een prettige ervaring.
4-9-2020 10:29:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbare verkoper, mooie auto's :)
16-8-2020 00:00:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende service! Eerlijk en oprecht. Geen gladde verkooptechnieken, what you see is what you get! Paul is een echte autoliefhebber die aanvoelt wat klanten zoeken.